Kocábovi asi hrabe a- a a+

Pak mne dorazil větou, že cítí jako svůj dluh, že neodsunul i jejich ambasádu. Jasně, jen je odsuňte a s mini vezměte ambasádu Německa, Francie a dalších zmetků, co z nás udělali otrockou kolonii.

Michael Kocáb už zase perlí a tvrdí, že by Praha měla žádat Moskvu o finanční náhradu za pobyt sovětských vojsk v částce několika miliard. Já vlastně ani nevím, jak na tu částku přišel. Že by použil kalkulačku? Protože střílet od boku miliardami umí každý. Horší je to uvést za co, proč a kolik.

Zkritizoval současnou zahraniční politiku Kremlu a máme prý budovat vztahy s Ruskem na základě ekonomické spolupráce, ale Rusové tomu podle něj brání. No, je to docela sranda, když řekne takovou zhovadilost, protože to byla ČR co vyklidila bez boje odbytiště pro svoje výrobky a dobrovolně je i s mašličkou předala Západu. Tak čí je to vina? Rusů nebo našich politiků co si neviděli ani na špičku svého pitomého nosu.

Pak mne dorazil větou, že cítí jako svůj dluh, že neodsunul i jejich ambasádu. Jasně, jen je odsuňte a s nini vezměte ambasádu Německa, Francie a dalších zmetků, co z nás udělali otrockou kolonii. Já fakt nevím, kde se v tom chlapovi bere tahle drzost. Nebo si říká, čeští pitomci tomu uvěří, sklapnou podpatky a budou poslouchat. Omyl, spousta z nás neposlouchala pitomce nikdy a nikdy je poslouchat nebude.

Myslím, že napřed je na řadě první dlužník a to Německo, které nám způsobilo obrovské škody na životech i na majetku. Sebrali nám fabriky a udělali si z nás pracovní tábor. Naše lidi posílali na práci do Německa. Nehodlám se zabývat kolik, ale víme za co to je a proč by nám měli konečně po tolika létech zaplatit.

Ano, Rusové tu byli proti naší vůli, ale nevím o tom, že by naše lidi posílali na práci do Ruska, do koncentráků a sebrali nám naše fabriky. Žili jsme dál ve svém. To je ten rozdíl. Já osobně bych raději byla pod někým kdo mne nechá žít beze strachu z války, ze smrti mučením či smrti hladem. Nikdy mne nikdo nepřesvědčí, abych uvěřila Německu. Co mám z Německa které si z nás udělalo kolonii a popelnici. Nic, jen je mi hanba za naše politiky, že znovu nalítli a prodali nás. Hanba všem, co se na tom podíleli.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka Janov

    Průběžně studuji Vaše příspěvky. Dokážu být velmi kritický, pokud cítím, že je to potřeba. Již dávno jsem zlámal hůl nad choromyslnými občany-navíc veškeré reakce na tuto vrstvu jsou kontraproduktivní. Vy jste objektivní, sama však víte že "normální "myšlenky jsou schopny působit pouze na určitou vrstvu našich milých spoluobčanů. Držím palce.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Vím a děkuji. Ted jsem zrovna nepsala tři dny a chtěla zlomit hůl, ale nějak mi to nedalo. Vyprovokoval mě beránek s rouškou. Měla jsem pocit že puknu. Jenže lidé se bojí i psát ¨komentáře. Hlavně po tom, co dostal ten kluk 6 let na takovou hloupost z mládí. Bude hůř.

      Odpovědět
  2. Jirka

    Těch lidí se zdravým rozumem asi exponenciálně ubývá. A tak mohou bez obav vystrkovat hlavy různí nebezpeční idioti. Co se jich teď vyrojilo po koronavýru. Před tím někde tiše v koutečku menstruovali, roušky si dávali na sebe hned dvě, pro sichr, a jen pandemie polevila, tak jsou všude vidět a slyšet a stelou rozumem, jak jsou chytří.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.