Papež lže nebo nezná Bibli a- a a+

Nechám Biblí biblí a papež by měl vědět, že dokud se v Evropě rodí děti, tak není neplodná a nepotřebuje k tomu hordu uprchlíků. Ti ani ženu nepotřebují, protože raději souloží s dobytkem. Tohle je naučil ten jejich Alláh.

Papež František prohlásil, že Evropa je jako Sára, neplodná žena Abraháma, kterou uprchlíci oplodní. Sára byla manželkou Abraháma a zázračně porodila ve starším věku. Evropa se podle papeže nejdříve zděsí z této situace, ale ve skrytu duše bude ráda že je těhotná. Evropa se podle papeže může a musí reformovat. Pokud nejsme připraveni ekonomicky pomoci zemím, ze kterých přicházejí do Evropy uprchlíci, musíme tento problém vyřešit jako velkou výzvu, jenž je v první řadě humanitární. Teda podle papeže a já si říkám, jestli papež zná bibli a nebo počítá s tím, že ji nezná lidstvo.

Tak jak to bylo se Sárou podle Bible

Sára je označena jako dcera Teracha, Abramova otce, její matka ale nebyla totožná s matkou Abramovou. Vdala se za Abrahama, ale manželství bylo neplodné. Když přišel hlad, odešli spolu do Egypta, ale Abraham ze strachu o život zatajil, že je Sára jeho žena, ale tvrdil, že je jeho sestra. Jako její bratr nebyl zajat, ale Sára se pro svoji krásu musela stát faraonovou ženou. Hospodin však zasáhl faraona několika ranami, ten se na Abrahama rozhněval a Sáru mu vrátil. Museli z Egypta pryč.

Sáru velmi trápila bezdětnost a nakonec svému muži nabídla svoji otrokyni Hagar a ta porodila Abrahámovi, kterému již bylo 86 let, syna Izmaela. Jednou je navštívili tři muži a řekli Sáře, že porodí syna. Ta se jen pousmála, protože už byla kvůli věku neschopna otěhotnět. Vůle Hospodina se vyplnila a když bylo Abrahamovi 100 let, Sára otěhotněla a porodila syna Izáka. Když měla Sára své vlastní dítě, donutila Abraháma aby Hagar s Izmaelem vyhnal a tak se stalo.

No a výsledek je, že muslimové jsou potomci Izmaela a křesťané jsou potomci Izáka. Podle Bible jeden Bůh pro všechny.

Co z toho plyne

Papež nám vykládá něco o tom o tom, že Evropa je neplodná a musí ji oplodnit uprchlíci. Podle Bible, je výklad úplně jiný. Stará Evropa z vůle Boží znovu povstane a začne plodit nový život sama jen s Boží pomocí a vůbec k tomu nebude potřebovat uprchlíky. Pokud je přirovnaná k Sáře, tak může plodit i jako neplodná. Chudák Sára. Podle papeže by měla být hromadně oplodněná nějakou hordou a Boží vůli nějak nebere v potaz. Třeba ani na Boží zázraky nevěří. Já sice nevím jak jak se v takových letech plodí a rodí, ale papež by to vědět měl. Je snad zástupcem Boha na zemi. Nebo že by to bylo vše jinak a papež je potomek Izmaela a zastupuje Alláha?

Nechám Biblí biblí a papež by měl vědět, že dokud se v Evropě rodí děti, tak není neplodná a nepotřebuje k tomu hordu uprchlíků. Ti ani ženu nepotřebují, protože raději souloží s dobytkem. Tohle je naučil ten jejich Alláh.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Co když po tom zázračném oplodnění zatoužila zrovna mama Merkel. Akorát si tam mohla udělat vejlet a ne tahat ty čmoudy a kozomrdy sem do Evropy. Inu nadčlověkyně se nezapře.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Bože jen to. Ať se ta baba nemnoží:-))

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.