Důchodci nedívejte se na ČT3 nebo kavárna zešílí strachem a- a a+

Nebo váš štve, že na pořady s vámi kašlou? Já se například nedokážu ani podívat na pohádku Jak se budí princezny, protože z Hrušínského Jana je mi nevolno. To se týká všech těch celebritek, co se o starších lidech vyjadřují stylem, ničemu nerozumí a vesničané jsou úplně mimo. 

Sledování ČT3 může naše seniory vrátit mentálně do socialismu, děsila se pražská kavárna

Nejen důchodcům se snaží ředitel Dvořák zpříjemnit karanténu speciálním kanálem ČT3, kde se promítají pořady pro pamětníky. Spoustu kavárenské sebranky to vyděsil. Sice se jim líbí, že ředitel chce získat vyšší koncesionářský poplatek za rozšíření vysílání, ale dívat se na seriály s Abrhámem, Chýlkovou, Vašutem, Žilkovou a dalšími umělci může důchodce s psychikou narušenou pandemií úplně dorazit.

Tak jsem se podívala na program, co tam vlastně dávají a docela se mi to líbilo. Klid, pohoda a lidé mají z papalášů docela srandu a potajmu si každý dělá co chce. Přesná doba normalizace ve které spousta z nás žila.

  • Život na třetí: Nový publicistický pořad
  • Fantom operety: Muzikál, komedie
  • Dva z jednoho města: Hudební pořad
  • Zprávy: Tak to bude asi ta závada
  • Druhý dech: Dramatický seriál z vesnice
  • Televarieté: Zábavný pořad
  • Dynastie Nováků: Rodinný seriál
  • O poklad Anežky České: Soutěžní, znalostní pořad o historii

Nevím jak vy ostatní, ale já jsem v tom neshledala nic závadného. Jen ty zprávy bych vypustila, protože by z nich člověk mohl dostat infarkt. Sice nejsem fanda tohoto kanálu, ale jedno vím docela jistě. Starší lidé si u něho odpočnou od věčných detektivek se spoustou krve a neustálých zpráv o koronaviru. Pro jejich duševní zdraví to bude daleko lepší než všechny pořady, kterými nás teď zásobují různé televize.

Ne-vážená kavárno, nemějte péči o důchodce a starejte se sami o sebe. Oni totiž mají víc rozumu jako vy. Nebo váš štve, že na pořady s vámi kašlou? Já se například nedokážu ani podívat na pohádku Jak se budí princezny, protože z Hrušínského Jana je mi nevolno. To se týká všech těch celebritek, co se o starších lidech vyjadřují stylem, ničemu nerozumí a vesničané jsou úplně mimo.  Oni vám to oklikou vracejí a vy už konečně uvědomte, že starší lidé nejsou vaše hračky, ani vaši nevolnici, ale svéprávné osoby.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.