Turecko je stejné jako Hitlerovské Německo a- a a+

Doufala jsem, že tohle nikdy nebudu muset psát, ale marně. Čekám kdy a kde se odehraje další Mnichov a kdy se Erdoganovi povolí všechno o co si řekne s domněním, že jich se to týkat nebude. Omyl, tady hrozí třetí světová válka a myslím, že už to vědí všichni, ale bojí se to vyslovit nahlas.

„Turecká hranice začíná v mém srdci u Vídně, Jaderského moře, Východního Turkestánu, čínské autonomní oblasti Sin-ťiang a severu Černého moře,” prohlásil turecký prezident Recep Erdogan.

Prezident Erdogan: V mém srdci začíná Turecko u Vídně

Jasněji se už ani vyslovit nemohl a svět zase mlčí. Možná jim vyhovuje nový Hitler, protože má zálusk na země které jsou pro Západ lehce postradatelná. Vlastně budou rádi, když jejich obyvatelé zmizí z povrchu zemského. Třeba nám také napíše nějakou knihu a v ní se vyzná z toho, že první, koho odstraní budou židé. Nenávist muslimů k židům je známá a tak to nikoho nepřekvapí, ale pořád budou držet hubu, protože nepůjde o jejich krk, ale krk někoho jiného.

Možná svolají nějakou poradu a tam je prodají jako kdysi Československo Hitlerovi. Měli jedinou touhu, nasměrovat Hitlera na Rusko, ale nepočítali s Hitlerovou touhou vlastnit celý svět a to včetně zemí jeho spojenců a Erdogan je naprosto stejný. Začne Židy, bude pokračovat Slovany a pak spolkne všechny křesťany, pokud se mu to dovolí.

Chápou vůbec co Erdogan, turecký prezident, náš spojenec a vrchní velitel druhé největší armády v NATO, pronesl? Buďto nechápou a pak je jejich diagnoza debilita a nebo chápou až moc dobře a je to o tiché dohodě, o které obyčejný člověk nic neví, ale může ji předpokládat, protože už to přece zná, už to přece zažil.

Doufám, že se nenajde člověk, který by si myslel, že si na svém zemí nechal milióny migrantů jen tak, z dobroty srdce. Vyrobil si obří muslimskou armádu a je na čase pochopit pravou podstatu věci. Je to nepřítel a chce naše území a nijak se tím netají.

Erdogan je pořád náš spojenec i když se svým vojskem napadl Afrín v severní Sýrii. Je pořád spojencem i když bombarduje a provádí etnické čistky Afrínu, kam přesídluje rodiny džihádistů. Je pořád naším spojencem i když vyhrožuje stejným osudem dalším městům v Sýrii, protože na to má prý právo. jen zabezpečuje svoje hranice.

K Britům a Francouzům teď přibudou i Němci a budou nám tvrdit, že je právo Turkům obsadit země o které tak stojí: Hlavně, když mají kam prodávat svoje zbraně a naplnit si kapsy. Raději se neoptají proč nakupuje tolik zbraní, protože by mohli konečně pochopit, že je chce použít a ne se na ně chodit dívat do skladů.

Začal Řeckem a chce dojít k Vídni a konečně vybudovat Osmanskou říši stejně jako kdysi Hitler říši Německou. Bije to do očí, ale řeší se Gréta, manželství homosexuálů a nemohoucnost uprchlíků. Uvědomte, že jsou to prkotiny, které mají jen odvrátit vaši pozornost od hrozby války.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.