Žena, muž a dítě a- a a+

Panu profesorovi odpovím asi tak. I vy byste měl psát že je pouze žena a muž a pak už jen odchylky či úchylky. Nikomu to nevadí, ale také si už nenecháme vnucovat názor, že je normální, protože pak nastane jedno, nikdo nebude vědět co je normální až vymře generace lidí, co to ještě zná.

Shlédněte video na serveru zkouknito. Redaktorka se ptal na názory studentů, jestli existují ženy s penisem, nebo jestli muži používají menstruační vložky. Odpověď byla ANO. Tohle je práce LGBTI. V hlavách je chaos, studenti věří na 350 druhů pohlaví. Co ti studenti mají v hlavách, tak to teda nevím. Všichni se narodili ze dvou rodičů. Mámy a táty, tak to je co svět světem stojí a jinak to nejde. Vždy to bude ženské vajíčko oplodněné mužskou spermií.

Co ti studenti mají v hlavách, tak to teda nevím. Všichni se narodili ze dvou rodičů. Mámy a táty, tak to je co svět světem stojí a jinak to nejde. Vždy to bude ženské vajíčko oplodněné mužskou spermií. Na druhou stranu se ptám, jak je možné, že tohle v těch hlavám mají za normální? Kdo je to učí? Kdo jim vymývá mozky? Stačí se přece podívat kolem sebe a příroda je naučí to, co neví. Vždy je tam samice a samec a pak jsou z toho mláďata a svět se točí dál. My jsme součást přírody i když máme větší mozek pořád je v rozmnožování jisté jen jedno. Je zapotřebí vagíny a penise. Ovšem pro hnidopichy, někdy stačí i lůžko a doktor. Přesto může použít na oplodnění zase jen spermii a vajíčko. Jak prosté, snadné a jednoduché.

Následky aktivit LGBTI

Pedofilové chtějí stejná práva jako homosexuálové. Nizozemský soud jim dal za pravdu. Ráda bych věděla jestli onen soudce nepatřil také k nějaké nádherné menšině.

17. května před třiadvaceti lety začal útok na tradiční rodinu. Světová zdravotnická organizace bez většího zájmu veřejnosti odebrala homosexualitu z klasifikace nemocí. V roce 2006 Evropský parlament den boje proti homofobii.

Holandský politik a homosexuální aktivista Boris Dittrich, který je otcem jednopohlavního manželství přišel s dalším bezva nápadem. Bude se povolovat manželství o více členech.

Podle jejich tempa uznávání divných vztahů se začnou bránit nekrofilové, protože oni nikomu neubližují když przní mrtvého. To je naprosto nechutné, a žádný psychicky zdravý člověk nebude vykonávat soulož na mrtvém těle. Nebo statný chlap ve středním věku zahoří láskou k 10-letému chlapce a pojme ho za manžela. Co na to řekne ten klučina asi nebude nikoho zajímat, protože se to stane normální, tak jako jsou dětské nevěsty u muslimů. Že nevěsta zemře o svatební noci na protržení orgánů je jaksi vedlejší. Začátkem dubna se Holanďané pochlapili a na soudě uznali, že legalizaci pohlavního styku mezi dospělými osobami a dětmi nemůže být trestně stíhána, neboť nepředstavuje riziko pro rozkol společnosti. Tak a je to.

Dva kanadští psychologové prohlásili, že „pedofilie je stejná sexuální orientace jako homosexualita. Pedofilie se nedá vyléčit ani zmírnit žádnou terapií či léčebným postupem. Stejně se snaží, aby byla pedofilie vyškrtnuta ze seznamu mentálních chorob stejně jako kdysi homosexualita.

Homosexuálové přijdou bratrsky na pomoc pedofilům, protože podle výzkumů se potvrzuje, že velká část homosexuálů preferuje styk s o hodně mladším partnerem. Neříkám že přímo dítětem, ale 18 -letí prostituti jsou ti nejžádanější. To je prostě fakt. Velká část pedofilů zneužívající děti bývá z velké většiny i homosexuální a to nejde omluvit ani zamlčet. Stačí si vyhledat data znásilněných malých chlapů. Jsou to muži, co tento čin provozují a je mi z nich špatně. Žádnou svobodu, ale vykastrovat. To je nejlepší metoda.

Sexuálních úchylek je takové množství, že jsem nevěřila vlastním očím. Od pojídání mrtvých, přes mazání výkaly a dalšími nechutnostmi jsem vybrala jen tyhle tři. Co kdyby se takto postižení lidé rozhodli bojovat za svoji menšinu a uznání normálnosti? Pak se pánové mohou dočkat, že jim může někdo rozdrtit varlata a bude to bezva, protože je to normální.. Nebo nás může někdo beztrestně okusovat, protože ho vzrušuje jíst lidskou kůže. Nejhorší by bylo kdyby se u soudu dokázalo, že pedosatisté jsou v podstatě normální a když utýrají dítě k smrti, tak no co, vždyť i tahle menšina má právo na svobodu v sexu a potažmo zajímavém manželství.

Seznam všech úchylek: Až je všechny povolí, tak všichni ti -filové vylezou z děr a budou se domáhat dalších a dalších práv a my obyčejní -fobici ( trpíme homofobií, pedofobií, nekrofobií a dalšími  chorobami) budeme pořád duševně nemocní, protože slovo FOBIE ze slovníků nemocí nevymizí.

My jsme jim podali prst a vzali jste to velmi dobře. Prostě jsme se na ně dívali jako na každého jiného člověka. Dali jsem jim možnosti registrace a nakonec i sňatku, ale ono to nestačí. Teď nám ukousli celou ruku a chtějí stále víc a víc. My už nemáme kam couvnout a co dám. Kdy to konečně pochopí a začnou žít normálně. Milovat se jak chtějí a nechtít víc, než můžeme a jsme ochotní dát.

Reflex: Kolik máme pohlaví a čím je vnímání vlastního generu dáno

Profesor Cyril Hoschl říká, že jeden z klíčů k určování pohlaví“ve smyslu genderu uvádí 63 pohlaví definovaných kombinacemi tělesných proporcí (Muž, Žena, Hermafrodit), osobnostních rysů (M, Ž, MŽ) a sexuální orientace (preference – M, Ž, MŽ). Takže třeba kombinace tělesně M, osobnostně MŽ a preferencí M je androgynní homosexuální muž. Androgynní zde znamená rovnocenné vyjádření mužských i ženských osobnostních rysů (MŽ).

63 pohlaví?

Panu profesorovi odpovím asi tak. I vy byste měl psát že je pouze žena a muž a pak už jen odchylky či úchylky. Nikomu to nevadí, ale také si už nenecháme vnucovat názor, že je normální, ba dokonce vyzdvihovat tyhle nemoci jako krásné vyjímečnosti. Tak to opravdu nejsou. Krása spočívá v trojici žena, muž a dítě.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Milena Doušková

    Ano, svět se obrací naruby a my s tím nic nenaděláme. Já mohu jen ukazovat na to, co není normální, co je za hranicí a že si řežeme větev pod vlastním zadkem.

    Odpovědět
  2. K-NOBL-AUCH

    Zatala ste vysoko. Znalcom a expertom, teda davu co stale rastie, moze byt ukradnute kto to zaplati. Tvrdia ze su clenmi spolocnosti. Vsetko co opisujete sa uz stalo a momentalne sa pracuje na este zaujimavejsich extremoch. Tym myslim to co pred 30 az 50 rokmi bolo nemyslitelne. Ze sa to dialo? Urcite. Ale to boli vynimky a nikto sa neodvazil dat svoju perverznost na svetlo dna. Priklad: Statisice fajciarov si myslia ze maju pravo. Pravo robit so svojim telom co chcu. Maju pravo ci nie? Dokedy? Do dna ked sa budu dusit a kaslat krv? Do dna ked dostanu masku a kyslik? A kto to ich pravo teda nasledky bude hradit? To iste s alkoholikom. A budete sokovani nasledovnym. V kanadskych nemocniciach su plagaty co upozornuju ako zachranit cloveka drogistu co sa predavkoval. Chemikalia sa vola Naxolone.Treba to mat po ruke. AHA! To je moja povinnost si ist kupit sady ampuliek ci piluliek a podstupit kurz ako sa to podava? Ako sa rozozna predavkovanie? Co ked ma patricny predavkovany da na sud? Ale to nie je este nic! Hned vedla je plagat tej iste evlikosti kde ponukaju gumovy pasok, ziletku, zapalku sklicko a ihly. C I S T E ! Z A D A R M O! Netrafil by Vas z modernej a osvietenej doby sljak? Epidemia co ste opisala zacala pred par rokmi a nabera otacky. Nebude trvat dlho a presiti preoperovani budu sudit lekarov, nemocnice, stat ci poradcov. Adoptovane dievca ci chlapec co sa bude zmietat v psychickych problemoch da s pomocou pravnikov na sud dvoch deviantov. Prosim Vas! Netvrdte mi nikto ze dievcatko co chodi do zakladnej sa bude chvalit ze ma dve mamicky. Dvoch oteckov. Sto a jedenkrat som prehlasil ze sme na pokraji priepaste a ta je hlbsia a hlbsia. Cim vasia perverznost a hulvatskost tym viacej ozveny. Co je zaujimave ze zatial sa nenasiel obranny spolok co by si daval za ulohu branit zajuem a nedotknutelnost nevinnej detskej duse. A preto hyeny a zmije slintaju. Rozumiem ze tisice ludi krutia hlavou a tvrdia ze absolutne nie je mozne aby existoval BOH. Ako moze BOH co nas miluje tolerovat tieto zverstva. On/ona, BOH ktoreho sme sa bali a velebili nezavinil a nezaviedol zverstva v ktorych sa zmietame. Otec a mamicka nemaju cas. A babicka je totalne stratena pretoze nerozumie ani technologiu ani maniere. Zaver. Ako je mozne ze priam ako zazrakom sa zvysil o 1500% narast mladych ludi vo Svedsku co tvrdia ze su v cudziom tele? Doteraz boli alebo spokojni alebo nevedeli ze maju novu moznost sa uplatnit a dostat tich 15 minut slavy. Za Vase peniaze.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.