Nejde znásilnit bílou ženu míní imám a- a a+

Penny Moreland-soudce rozhodl, že muži si vybírali své oběti ne kvůli jejich rase, ale protože byli mladé, citlivé, naivní a zranitelné. John Elvidge-prokurátor uznal, že všechny oběti byly bílé Britky a obžalovaní použili rasistické poznámky, trval na tom, že nejsou důkazy, že obžalovaní jednali kvůli rasové nenávisti i když ženy byli označeny za bílý odpad.

Anglický soud během posledního líčení rozhodl, že znásilňování a vykořisťování bílých dívek nebylo rasově motivováno. To znamená, že členové gangu, které oběti označily za monstra, se vyhnou těžším trestům.

Sami násilníci nejednou řekli, že to bylo rasově motivované, ale anglický soud se z nepochopitelného důvodu rozhodl muslimským násilníkům nevěřit jejich vlastní slova. Potřebovali by zbavit soudcovství a zavřít na doživotí.

Pokouším se pochopit Brity, Němce, Francouze, Švédy a další národnosti v Evropě, proč pořád omlouvají neomluvitelné, vystavují svoje matky, manželky a dcery takovým hrůzám a dělají, že se nic neděje.

Na druhou stranu, co od muslimů očekáváme, když dobře známe jejich postoj k vlastním manželkám a dcerám a o právu šaría. Proč by k bílým ženám měli být hodní a něžní, když na svoje lijí kyselinu, zahrabávají je do země, kamenují, a zabíjejí těmi nejhoršími způsoby. Proč by měli být něžní na naše malé dívky, když svoje vlastní holčičky jsou schopni zabít při svatební noci. Jsou prostě krutí a pro Evropany nejsou žádným přínosem, ale velkou a krutou hrozbu.

Mám obrovské dilema. Já jsem přesně typ člověka, že nepolezu tam, kde bych lidmi pohrdala, nelíbila by se mi jejich víra a celý způsob života. Nevím, co bych si mezi takovými lidmi počala. Nemohla bych žít třeba mezi Indiány v Amazonii. Ne, že bych proti nim něco měla. Naopak, jsou mi sympatičtí a takovou návštěvu i na měsíc bych si určitě ráda dopřála. Ale žít s nimi? To bych nemohla. Byla bych cizinec mezi cizími. Ani mezi Eskymáky bych trvale žít nechtěla. Aby to neznělo moc vybraně, tak věřte mi, nechtěla bych žít ani v Americe. Stačí mi vidět jako Neapol jednou, ale zemřít nemusím a taky jsem to přežila.

Někteří to mají nastavené jinak a jsou tak trochu světoběžníci. Narodí se třeba u nás, vezmou to přes Rakousko do Ameriky a skončí v Austrálii, aby na stará kolena skončili zase u nás doma. Je to asi krásné dobrodružný život, ale na to každý není. Je svoboda a volnost a to je krásné. Přesto má všechno své meze.

Muslimové jsou jiní, myslí jinak a jsou na hony vzdáleni evropskému stylu žití a myšlení. Jsou to dlouhé generace lidí a v nich je pevně zakořeněn způsob života. Ne, že bych jim chtěla doporučovat změnu, nebo přestoupení na křesťanskou či jinou víru. To ne. Jen nevím, proč chtějí do Evropy, když u nich doma jim všichni rozumí, jsou stejné krve, víry a života. Tam jsou doma a tam by měla vyrůstat další generace.

Ne, oni budou všude po světě a s klidem budou pro sebe vyžadovat jejich právo šaría. Evropan není schopen pochopit jejich krutost k ženám. Kamenování, podřezávání a další, pro nás nechutnosti. Můžete namítnout, že i u nás jsou tací. Ano, jsou, jenže my je honíme jako zločince a zavíráme do vězení. Oni je oslavují jako hrdiny a to je opravdu velký rozdíl.

Vše, co je v jakékoliv víře ortodoxní (oddané, fanatické), je také nebezpečné. Z takových lidí mi naskakuje husí kůže. Mají nalinkovanou cestu a jdou po ní hlava nehlava. Takových lidí se bojíme a právem. Nejhorší na tom je, že, jich není až tak tolik, ale bohužel napáchají tolik zla, že pak už nerozlišujeme slušného a neslušného či člověka. Není na to ani čas ani chuť, protože strach ovládne člověka a pak se není se co divit.

Proto nevím, proč bychom sem měli pouštět další mu utečence a už vůbec si nechat diktovat kolik jich má být od EU. Nejsme na tom tak dobře, abychom zde živili další a další utečence. Pokud to chce Německo, dobře, ať se o ně stará. Dopadne jako třeba Francie, která byla tak velkorysá, že teď neví, jak se jich zbavit.

V člověku je kus zvířete už z dávnověku a ten se vždy ukáže, když má člověk pocit, že je zahnaný do kouta. My jsme v koutě a co bude dál? Doufám, že nedojde k nejhorším teoriím.

Zdroj: telegraph.co.uk

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. K-NOBL-AUCH

    Chcel by som sa chytit slova znasilnit. Mam velmi dobru predstavu co to znamena. A co opisem je urcite vesmirne mile vzdialene od tematu ale je to realita ktorej som bol svedkom. Muselo mi byt osem? V nasej dedine bola svatba, na voze tahanym konmi bola cymbalka, huslicky, klarinet, basa. Nezabudnem u kostola to krasne dievca ako lalia. Preslo par rokov a ja som to iste dievca ci zenu videl znova. V cizmach s vytahanymi rukami a umorenou tvarou. Nehovorim o jej prsickach. A co som ja mal vediet ako 12 ci 13 rocny? Asi som si nevedel predstavit realitu zivota ci znasilnenie v mnoho formach.

    Odpovědět
  2. K-NOBL-AUCH

    Citujem. Narodí se třeba u nás, vezmou to přes Rakousko do Ameriky a skončí v Austrálii, aby na stará kolena skončili zase u nás doma. Je to asi krásné dobrodružný život, ale na to každý není. Svata to pravda. A viete si prodstavit ze za par rokov sa zacne na Cechy valit 300 tisic byvalych uprchlikov? Bohu vdaka sa to nestane. Polovica uz vymrela.Ostatni maju deticky co o zemi ceskej nevedia nic a nechcu. Ti ktorym sa podari domov dostat rychle zistia ze domov neexistuje. A nikoho okolo nezaujima co ten pan Navratil zil, skusil, mal a ake ma nazory. Jedna z prvych veci co bude pocut? Ked Ti tam bolo tak dobre preco si tam neostal?

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.