Česká republika není ohrožena ruskou armádou ale vlastními politiky a- a a+

Lidé starejte se konečně o naši zemi a její budoucnost, nebo to pláčem nad cizími úplně zazdíte a probudíte se až bude pozdě udělat něco pro naše potomky.

Česká republika není ohrožena ruskou armádou. Hrozbou pro ČR jsou čeští politici. Takže co ublíží ČR v letošní zimě? Fakt, že se ČR připojila k sankcím, které zmrzačili evropskou ekonomiku a také českou ekonomiku. Odkud vezmete plny? Já nevím, a je to český problém. Když jste součástí EU, jste součástí ekonomické unie, což znamená, že když polovina té unie zkolabuje a té druhé polovině se určitě také nebude dařit. ČR není izolovaná, ale právě proti ji to bude bolet. Není to proto, že by jí Rusko chtělo ublížit. Je to proto, že čeští politici dostali ČR do pozice, kde budou mít vážné ekonomické problémy. Lidé musí pochopit, že když se průmyslová výroba zavře, může se stát, žer se už nikdy neobnoví. Tohle nebude plánovaná, pečlivě koordinovaná uzavírka. Zavře se to, protože není plyn, nejsou energie. Musí se zavřít, tak se nevytváří zisk a musíme začít propouštět a zhasnout světla.

Je čas abyste si přestali myslet, že Spojeným státům na vás záleží. Nám na vás nezáleží! Nám na vás vůbec nezáleží! Nechci vás urážet, ale Američani ani neví kde je Česká republika. Oni toho o Evropě moc neví. Nezáleží jim na Francii, na Německu, na Norsku, na Itálii. Změní se to jen když tam jedou na návštěvu. Ale ten pojem, že „Evropa prodala svoji duši ďáblu“ a ten ďábel je Amerika. Nato není Evropská bezpečnostní aliance, opravdu ne. Nato je prodloužením americké národní bezpečnostní politiky. Nato dělá to co chce Amerika aby dělalo. Proto jste byli v Afganistánu. Nebyli jste tam protože vás Afgánci ohrožovali. Byli jste tam, protože Amerika vám řekla abyste tam šli a vy jste poslechli. Nato neexistuje ve prospěch Evropy a už je na čase, aby Evropa začala myslet na evropský bezpečnostní rámec a na to, co je dobré pro Evropu. Já vám řeknu co si myslí, že je dobré pro Evropu. Mít garantovaný přístup k levnému plynu, který poskytuje Rusko. Je to chytré a je to dobrý obchod. Rusko je vás soused. Amerika není. Používejte zdravý rozum.

Video jsem raději přepsala i do psané formy, protože nikdy nevím kdy co z internetu zmizí. Tady vám americký reportér klidně říká, jak na nás Amerika kašle a já doufám, že se nad tím konečně zamyslíte. Když to říká obyčejný český člověk, tak všichni mají pocit, že je to vůl. Je velmi dobře známé, že běžný Američan nemá ani ponětí že nějaká Česká republika existuje a že se o nás stará akorát tak jejich vláda, NATO a všechny instituce které s námi mají svoje úmysly, ale ty jsou jen ve prospěch jejich země a vždycky znamenají problém pro nás a naši zemi.

Nejsme jim k ničemu a jediná země se kterou komunikují je Anglie a je to docela pochopitelné. Byla to Anglie kdo ukradl zemi původním obyvatelům, byli to jejich potomci co je takřka zlikvidovali a nakonec zbytky nacpali do rezervací jako zvěř. Ne, Anglosasi a jejich potomci v Americe nejsou naši přátelé a nikdy nebyli.

Proto jsem se docela nasmála když někteří Češi plakali nad úmrtím Královny Alžběty. Jedna paní se dokonce vyjádřila, že to byla i její královna. No chápete to? Já necítím ani lítost, ani soucit, protože když zemře skoro stoletý člověk který celý život žil jak v bavlnce a navíc mě nikdy Britská monarchie nezajímala. To se týká všech jejich členů a nechápu jejich obdivovatele z naší země. Já zapláču jedině nad smrtí mladého člověka, co si nestačil svůj život prožít. Ano, to mě bolí, ale smrt stoleté ženy mě opravdu nezajímá. Lidé starejte se konečně o naši zemi a její budoucnost, nebo to pláčem nad cizími úplně zazdíte a probudíte se až bude pozdě udělat něco pro naše potomky.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. pm

    Ano, obyvatelstvo i nezávislost republiky ohrožují politické strany a jejich političtí \"Tupolánci\", tahajíc k nám mravně pokleslé a nespolehlivé žido.anglosasy, šířící po světě zmar pro jejich prospěch. A jedna z nich, tolik velebená a jinde proklínaná, je tam, kde potká duše svých sotva ušlechtilých aristokratických kumpánů, které ochotně zastupovala. A žeby byla naší republice v něčem nápomocná, jsem se nedočetl.

    Odpovědět
  2. Frank

    Svata pravda, pravdive kazde pismeno co si do clanku vytlacila. " Ano, to mě bolí, ale smrt stoleté ženy...." A tato udalost (na ktoru sa caklao uz niekolko rokov) sa momentalne hodi. Pozornost ludi sa znova odvrati a budu cumet na nieco s cim nehnu, nezmenia a cirkus bude pokracovt dalej, teda aspon tich 10 dni. Ano, ta osoba v zivote nepoznala hlad, chlad, nudzu o satek, o teplu a najpohodlenjsiu postielku. A ten co prave vkrocil do funkcie ako naslednik je dnes najbohatejsi pan (panovnik) na svete ak si mozeme dovolit vynechat krala rodu Saud. Ano, chudaci, zobraci, (holota) to je ako Slovac, ako Cechov vidia. Vsetci! Ale to najzastrasujuce a tragicke je ako sa nasla hrstka zradcovskych (dobre platenych) zmiji, putzflekov, poskovov a salutujucich pajacov (viz: pallaco) Pajaci co nemaju studu. Pajaci co boli dosadeni manipulaciami ustavy. Ovsem, dufam ze vsetci dobre viete ze je neskoro. Kalich cinknul, vino sa vylialo.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.