Poručíme větru dešti a- a a+

Lidstvo je opravdu stádo pitomců, co si neustále řeže větev na které sedí, jen se cpe, čumí na bednu a říká si po mně potopa. Kdo nám dal právo k takové sobeckosti, že je nám jedno, co zdědí další generace. 

Kdopak si tohle pamatuje? Pokud vím, tak tohle bylo svého času komunistické heslo. Možná tomu i věřili, ale nedokázali to a bylo to zatraceně dobře. No vidíte a jsou na světě koumáci, co se to dokonale naučili. Ovládají i počasí a pak se nám snaží namluvit, že jsou to klimatické změny. Jenže to nejsou naši bývalí komunisté, ale dnešní zazobaná vrstva, která ke své zábavě manipuluje naprosto se vším k čemu se dostane.

Lež s klimatem nám ukázali i když nechtěli. Vypustili nám sem coronu, ale asi nepočítali s tím, že svět začne šílet, zruší dovolené a letadla přestanou létat. Ano, přestali a to je ten problém. Nebe se nám změnilo během chvilky. Vzalo podobu jakou si pamatuji z dětství. Najednou opět žijeme v pásmu mírného podnebí. Nebe je modré bez čmouh, pak se zamračí, ale čmouhy pořád nejsou.  Teploty jsou jak mají být, prší a občas je bouřka. Najednou roste tráva všude a žádné žluté holiny. Je daleko víc lučního kvítí a hub plné koše. Rybíze mají pořádně velké bobule a ne žádné seschlé mrňavé pecičky.

Lidstvo je opravdu stádo pitomců, co si neustále řeže větev na které sedí, jen se cpe, čumí na bednu a říká si po mně potopa. Kdo nám dal právo k takové sobeckosti, že je nám jedno, co zdědí další generace.  Většina z nás dělá vše proto, aby se v naší zemi žilo dobře. Bohužel, i když nás jsou milióny, neumíme s tím zacházet a necháme se komandovat od hrstky darebáků a psychopatů, kterým jde o peníze a moc. Chci věřit, že i mezi vládnoucími jsou slušní lidí kteří to myslí dobře, protože jinak by už vše postrádalo smysl. Pokud všichni jen budou čekat trpně co bude dál, tak odpověď je jasná. Bude jen hůř a hůř a bude to naše vina. Pokud nás jednou budou potomci proklínat, budou mít proč.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.