Krysy opouštějí palubu a- a a+

Ovšem, jak se začne loď potápět, tak první jsou venku z podpalubí a mizí, na ostatní zásadně nečekají a na zamávání na rozloučení od krysy nečekejte.

Jsou to chytrá zvířátka která dobře ví, kdy vzít roha. Dokud se loď jen tak pohupuje, je to bezva, když se koupe víc, je to v pohodě, když sem tam propluje bouří, krysy se drží jak přibité. Ovšem, jak se začne loď potápět, tak první jsou venku z podpalubí a mizí. Na ostatní zásadně nečekají a na zamávání na rozloučení od krysy také nečekejte.

Jako první utíká Miroslav Kalousek z TOP 09 a nebude ve volbách v roce 2021 kandidovat do Poslanecké sněmovny, kde je od roku 1998. Dokonce se nám svěřil, že nemá žádné osobní politické ambice. To mě podržte. Tak on tam dřepí 23 let bez politických ambic? Proto se tam držel jak hovno košile. To je neuvěřitelný lhář. Tolik roků rýžuje prachy z našich daní, žije si jako Pandrhola a pak nám sdělí takovou stupiditu a ještě čeká, že na to skočíme. Kalouskovi je 60 let a nahrabáno má za ty roky víc než dost. Teď se bude do důchodu někde povalovat a žít si život na jaký jen tak nějaký důchodce nedosáhne. Možná Špidla je na tom jako eurodůchodce lépe.

Jeho životopis a majetek.  Kdo má chuť to číst tak prosím. Já už se v tomto hrabat nebudu. Jsem ráda, že mizí z politické scény.

Hned v závěsu za Kalouskem nám utíká, teda spíš se šourá, Karel Schwarzenberg. Také nám sdělil že už nebude kandidovat do Sněmovny protože je prastarý dědek. Jak nám náhle dědula prozřel. Je mu 82 let a to podle Pirátů je věk naprosto nepřístojný k řízení auta, tudíž ani pilotovat nesmí a podle některých by už neměl mít ani hlasovací právo. Nevím totiž jaké rozdíl je mezi dědou z vesnice a knížetem pánem. No, nějaký rozdíl se najde. Konta určitě nemají stejná, oba nepodpláceli při restitucích a dědeček z vesnice nelítá za prostitutkami a na bary nemá čas. Taky čím by to z důchodu zaplatit. To Karlík má rentu, důchod a ještě plat. To se to pak žije a utrácí když si ho dědka platíme.

Jeho životopis a majetek.  Kdo má chuť to číst tak prosím. Já už se v tomto hrabat nebudu. Jsem ráda, že mizí z politické scény.

Oba dva ví, že dny TOPky jsou sečteny a že se do sněmovny už pravděpodobně nedostanou. Lidé je nemají rádi a Pekarová na tom  není o nic lépe. Taky za by je měli mít lidé rádi. Když oba dva utečou předem mohou tvrdit, že kdyby tam bývali zůstali, tak by se tam TOPka dostala. Kdo má v hlavě mozek, tak na tohle jim neskočí, ale inteligentní člověk se zamyslí. Co se asi děje, že tihle dva dobrovolně končí. Vědí něco o čem nemáme ani páru a znamená to, že v naší zemi bude zle? Přikláněla bych se k této teorii. Od nich totiž nejde čekat nic, co by udělali jen tak bezdůvodně a vzdali se koryta a hlavně kormidla jen tak pro nic za nic. Tak vyčkejme a uvidíme.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.