Po Pindíkovi a Pipince píšou děti milostný dopis LGBT a- a a+

Lidé, opravdu nevidíte, že běloch už je menšině a určen na odstřel? Hledejte pomoc tam, kde je život ještě v normálu a nechtějte napodobit západní svět, jejich amorální hodnot.

Po Pindíkovi a Pipince jsme svědky další zhovadilosti. Šestileté děti mají napsat homosexuální milostný dopis. Kde že se to děje? V základní škole Bewsey Lodge Primary. Angličané už opravdu nejsou normální. Ubohý žáček se musí vžít do homosexuálního prince který se zamiloval do svého sluhy a napsat za něj milostný dopis, jehož vyvrcholením je žádost o ruku a následuje gay sňatek. Docela by mne zajímalo, co ze sebe děcka vypotila. Vlastně už od mala je jim vnucována představa, že být homo, je nejen normální, ale něco víc. Za chvíli se děti budou stydět za to, že se jim líbí opačné pohlaví a budou z nich homo z přesvědčení, že tak je to v pořádku. Děti se přestanou rodit, ale víc se jich prodá na trzích s dětmi. Bílí vymřou po přeslici, protože jejich děti budou naprosto vygumované.

BBC nám normálním vysvětluje, že tahle škola učí děti o LGBT vztazích už od raného věku a tím nebudou mít v dospělosti negativní vztahy s touto komunitou. Tahle „zajímavá“ škola už obdržela hodně cen za svůj boj proti šikanování homofobii, bifobii a transfobii. Ona tomu říkání šikana, já pozitivní diskriminace a to je zase jedna cesta do pekla. Vše, co se vyzdvihuje nahoru na úkor většiny se časem zalíbí a a tahle menšiny roste, bobtná a utlačuje nehorázně většinu, protože se ta bojí otevřít pusu a protestovat, protože by je někdo mohla označit, že homofobní, rasistické hajzlíky.

Před školou pak protestují muslimové, protože jestli někoho někoho hodně nenávidí tak jsou to homosexuálové, které u nich doma prostě shazují ze střech. Pak je docela jasné, proč znásilňují nevinné zvířata. I když u nich na ovce lezou asi všichni muži, protože jsou to od přírody hovada. Jak chtějí spojit tyhle diametrálně rozdílné světy? Nijak, ono to opravdu nejde. Způsob je jen jeden a to vyhlazení bílé rasy, které si s potěšením řeže větev na které zatím ještě sedí.

V této době se děje tolik rozporů, že to normální člověk nepobere. Z jedné strany se sem valí hordy muslimové nenávidějící vše bílé s jejich zvyky, názory a postoji k životu a západ je horlivě bere do svých zemí, platí se je  a leze jim do zadku. Z druhé strany podkuřuje LBGT komunitě, propaguje jejich sňatky a leze jim do zadku zrovna tak jako muslimům.

Lidé, opravdu nevidíte, že běloch už je menšině a určen na odstřel? Hledejte pomoc tam, kde je život ještě v normálu a nechtějte napodobit západní svět, jejich amorální hodnoty a vyznávat to, co vám není přirozené. Máme ještě pořád co bránit a chránit.

Jen malá poznámka, jak se vám líbí bílé panenky na kůlech v rukou černých lidí. Mě se z toho dělá zle.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Tady už se, Milunko, zdravého rozumu nedopidláš.

    Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.