Triumvirát politické spodiny a- a a+

Titulovat Ruskou vládu jako vládní svině, jak to chce opravdu hodně hloupého člověka. Tak a teď už tu máme bezva triumvirát. Novotný, Kolář, Janda. Ke ke komu tohle trio patří? ODS a TOPka.

Jakub Janda  Nový počin z dílny Jakuba Jandy. Tento dřívější člen podivného zábavného podnikaní má pocit, že si může vyskakovat na Rusko. Jestli mu nevadí, že Kolář už pomalu leze strachem kanálem, může se přidat a dělat mu parťáka. Jo a na cestu si můžou vzít Novotného, aby měli šaška na obveselení.

Je tu ještě jedna varianta, co dělat se sochou Koněva, abychom uspokojili ruský požadavek na vrácení do Ruska. Mohli bychom sochu roztavit na kulky a darovat ukrajinské armádě, aby ji do Ruska vrátila za nás. Navíc nám ohnivě sděluje, že bychom měli vyhostit většinu z Ruské ambasády. Tohle je fakt na zasmání. Už vidím jak se ta postavička snaží porazit pořádného chlapa. Vlastně umí s chlapem jen jednu věc, ale to už není tak zábavné.

Tohle jsou jeho slova na Face a nechápu, jak si to může dovolit.

Titulovat Ruskou vládu jako vládní svině, jak to chce opravdu hodně hloupého člověka. Tak a teď už tu máme bezva triumvirát. Novotný, Kolář, Janda. Ke ke komu tohle trio patří? ODS a TOPka.

Kdo je Janda.  Jakub Janda, absolvent bakalářského studia na soukromé Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů, oboru mezinárodní vztahy a diplomacie. Během svého studia na Univerzitě Karlově řádně neocitoval jednu z odborných prací a byl za plagiátorství potrestán důtkou děkana fakulty. Následně školu nedokončil. Pozornosti médií se mu dostalo v roce 2015, když vyšlo najevo, že v 19 letech natočil sólové video pro gay pornografické studio. Od roku 2010 působí v think-tanku Evropské hodnoty, od roku 2018 na pozici výkonného ředitele.

Kdo je Kolář.  Ondřej Kolář má univerzitu v Plzni. V roce 2016 se ostře ohradil proti návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze. Vyjádřil se, že představitelé České republiky „skákali šipky do trenek“. V dubnu 2017 radnice Prahy 6 zaplatila 50 000 korun za rozhovor Koláře v pánském časopise Playboy, což neuniklo zájmu médií. Kolář následně celou kauzu ukončil tím, že uhradil Praze 6 částku za článek. V srpnu 2019 prohlásil, že má pochopení pro vandaly, kteří pomalovali a polili rudou barvou pomník maršála Koněva v Praze, a nenechá sochu očistit. Kolář prohlásil, že za pokusem o očištění rudé barvy a vandalského nápisu z pomníku budou nějací ruští trollové, kteří vyslyšeli volání ruské ambasády. Exdiplomat Petr Kolář, otec Ondřeje Koláře nám sdělil, že naštěstí patříme na Západ, na stranu světla. Východ je temno a prý nám hrozí vláda lůzy. Jen více Jakubů Jandů, to je osobnost, ještě nás poučil o jeho kvalitách. Západ, to jsme dnes už i my, zatím ještě pořád. Tak my jsme pořád tou stranou světla, kde je základem svoboda jednotlivce na základě odpovědnosti. Ten Východ je však stranou temna.

Kdo je Novotný  Pavel Novotný je starosta a člen ODS. Je výrazným odpůrcem současného Ruska a prezidenta Vladimíra Putina. Rovněž je výrazným kritikem komunistické strany a zejména poslance Zdeňka Ondráčka. Miluje nacistické Vlasovce a postavil jim ve svém obvodě pomník. Jinak je znám svým velmi podivným vystupováním a neuvěřitelně sprostým slovníkem. Tak má raději muslimské zahalené ženy na koupaliště než české prasnice v plavkách. To jsou jeho slova.

Pokud bude o osudu naší země rozhodovat někdo jako jsou tihle lidé, pak nás opravdu nečeká nic dobrého. Považují nás jen za nutné zlo co je má živit, jinak jsme jen lůza, co nemá do ničeho kecat.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Za normálních časů by shora jmenovaní rychle skončili v uzavřeném oddělení psychiatrické kliniky v péči doktora Chocholouška. Normální časy asi už nikdy nenastanou. Bude hůř Milunko. Naši pomazaní vládcové usoudili, že je na čase otevřít stavidla koronaviru. Bojím se, že když to nevyjde, že už je nikdo nestihne zase zavřít. Růst nákazy je pod jedno procento a tak prostě různým frajírkům narostla křídla.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Třeba se něco stane:-))

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.