Bože, to jsi ale zmrvil a- a a+

"Hele Bože, a není to tím, že na zemi usadila ve tvém jménu sebranka, co si říká církev a je teď jedno jaká. Prostě jsi dovolil, aby tady tvým jménem vládli hajzlové, co si z toho udělali prima obchod. Ve zpovědnici se člověk vyzpovídá a je čistý jako lilie a to může z jakéhokoliv hříchu a kněz mu dá rozřešení.

Tak jsem si po dlouhé době době pustila dokument o té naší planetě a všechno se mění, ale pořád jen k horšímu. Koukám na tuny odpadu všude, dokonce i v žaludcích mrtvých velryb. Planeta je zabordelaná, napůl mrtvá, voda a vzduch jsou jedovaté, ale lidi se dál množí jak jedovatý hmyz. Indie dávno předčila v porodnosti Čínu, které si v porodnosti konečně poradila, ale s co s Afrikou? Příští rok se zdvojnásobí a bude pokračovat.

Takhle to bude pokračovat dál a dál a čísla jsou velmi nepřátelská pro bílou rasu. Vlastně jsou nepřátelská pro celou planetu a proto tu máme pár rodin co vládnou světu a jejich priorita je radikálně zmenšit populaci a ponechat si nevzdělanou část lidstva které pro ně bude pracovat, aby si tyhle prapodivné rody mohli dál žít, kupovat děti na orgány a uměle se držet života zuby nehty a slovo morálka už dávno neznají, pokud vůbec někdy něco takové znali. Já o tom pochybuji, protože současný stav naší planety nasvědčuje, že tohle se děje celá staletí. Pořád jsme v područí a vlastně jsme to začali vnímat intenzivně až teď.

Víte o tom, že nejbohatší rodina na světě by mohla postavit a domy pro všechny obyvatele planety? To je o které se ví. Nejbohatší rodinou je ale podle odborníků někdo jiný a vlastně nikdo neví, jak vysoký je jejich majetek.

Jsou to Rothschildové

Jejich historie sahá do roku 1744, kdy se v židovském ghettu na okraji Frankfurtu narodil první Mayer Rothschild. Později se stal učněm v bance, a když se pak vrátil do Frankfurtu, nabízel své zkušenosti s investicemi a obchodováním bohaté klientele ze šlechtických kruhů. Se svou ženou měli 5 dcer a 5 synů, a protože v Rothschildově rodině byli do obchodu vždy zapojeni pouze rodinní příslušníci, Mayerovými společníky se přirozeně stali jeho synové. Každého z nich vyslal do některé z evropských metropolí, aby rozšířili rodinný podnik za hranice Německa. To, že majetek zůstane v rámci rodiny, mělo být do budoucna zajištěno sňatky mezi bratranci a sestřenicemi. Kontrolují bankovní skupinu Rothschild Group, holding Concordia BV, největší těžařskou společnost světa Rio Tinto nebo společnost De Beers a působí ve více než 40 zemích světa. Vzhledem k jejich uzavřenosti je téměř nemožné zmapovat veškerý majetek. I v odhadech jejich současného jmění se zdroje tedy různí. Některé uvádějí 350 miliard dolarů, jiné zacházejí i do stovek bilionů dolarů.

Tak a tady jsem se zarazila ve psaní a vůbec se mi nechce pokračovat. K čemu popisovat jednotlivé nenažrané rodiny které žijí v incestech a jejich vášeň je ovládat tuhle planetu a její obyvatele. Řekla bych, že jsme všichni na jedné velké šachovnici a tihle vládci s námi táhnou kam chtějí, kdy chtějí a baví se tím vlivem, protože to je jejich zábava. Ta velká moc nad životy.

Krucinál, co to tady kvákám? To je jako bych mluvila o Bohu, ale oni nejsou bohové, Jsou z masa a kostí stejně jako poslední chudák žebrající někde u kostela.

Najednou se mi zatočila hlava a já letím jak raketa a hlavou mi prolétne. Tak, už je to tady zase. Po dlouhé době si na mne vzpomněl Boží otec a bude se buď vymlouvat, nebo si zahrát karty a nebo už mě má plný kecky a udělá se mnou krátký proces.

Přistání bylo hladké a já stojím před Pantatíkem Bohem. Nenapadlo mne nic jiného než se debilně zeptat:

„Tak co Pantatíku, do nebíčka nebo do peklíčka?“

„Leda, že by si se zabila sama. Já mám v úmyslu tě nechat strašit dole tak dlouho, jak máš napsáno v knize života a aby bylo jasno proto tady nejsi. Slyšel jsem tě až sem k nám nahoru, jak si brbleš pod nos, že snad na Zemi žije nějaký Bůh a nebo dokonce Bohů víc a ti vám ze života dělají peklo. Tak to teda holka ne. Víš dobře, že já jsem jenom jeden. Pořád ke mně chodíš na návštěvy a pořád nechceš pochopit co to je svobodná vůle. Dělejte si co chcete, mně do toho netahejte a počkejte co bude až se dostanete do Očistce. Je jen vaše věc koho se sebou necháte vorat, kdo koho zabije, kdo spustí válku, kde je hladomor, kdo krade orgány a další nechutnosti.“

Nakrkla jsem se a začala:

„No a to by stačilo. Udělal jsi nás podle sebe? Udělal! Tak a teď se z toho nevyvlíkneš. Pokud jsme po tobě, kde se v nás bere všechno to zlo, které dokážeme dělat? Samo se na svět nedostane ani ň. Tak to nesváděj jen na lidi, protože někdo k té zhovadilosti přijít museli. Asi si někde udělal chybu, jinak to není možné a teď mi vysvětli, kde je chyba a jak z toho ven. Nebo ti nevadí, že jsme stačili zničit planetu, že nás hrozí válka nejhorší svého druhu? Že tvoje ovečky stojí proti sobě a jejich přání je vybít všechny svoje nepřátele ve jménu Tvém, ve jménu peněz a ve jménu vlády. Řekni, co s tím budeš dělat!“

Koukl se na mne, smutně se usmál a řekl:

„Nic, protože kdykoliv jsem se vás snažil zachránit, vždycky to dopadlo ještě hůř. Musím uznat, že nevím proč jste se zkazili, když jsem vás dělal podle sebe. Pro mně je Desatero zákon, pro vás je to jedno velké pokušení které porušujete každý den a nemáte vůbec žádné výčitky. Ničeho se nebojíte a z mého hněvu si nic neděláte. Na peklo nevěříte a vždy myslíte jen na svoje břicho, na svoji peněženku a na svoje rozkoše.“

Koukala jsem na něho a v mozku mi zasvítila kontrolka, nebo mne osvítil Pantatík Bůh.

„Hele Bože, a není to tím, že na zemi usadila ve tvém jménu sebranka, co si říká církev a je teď jedno jaká. Prostě jsi dovolil, aby tady tvým jménem vládli hajzlové, co si z toho udělali prima obchod. Ve zpovědnici se člověk vyzpovídá a je čistý jako lilie a to může z jakéhokoliv hříchu a kněz mu dá rozřešení. Bible i Korán jsou díla lidí a ne tvoje. Proč se řídit něčím, co nemá žádnou hodnotu a pokud má, jen hodnotu zla a boje o moc mezi církvemi všeho druhu. Možná, že je jedno řešení. Zrušit všechny církve, kostel, mešity, všechny mnišské řády a bude klid. Stačí ponechat jen jeden tvůj příkaz, které bude nad všechny zákony.“

„Mili, asi vím, co máš na mysli,“ a šibalsky se usmál.

„Přesně. Desatero se stane zákonem nad zákony a víru v Tebe nebo v cokoliv jiného si každý člověk vybere sám ze své vůle. Pak by mohl zavládnout na světě klid a mír,“ usmála jsem se na Pantatíka a nechala se odnést dolů na zem a doufám, že všichni lidé pochopí, že jejich dobro a klid mají jen a jen ve svých rukách a kdo si neumí uchránit, tak si ho ani nezaslouží.“

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.