Babiši postarej se o Pazderkovou, nejraději osobně a- a a+

Navíc lidé objevují, že to co chtějí vidět si najdou na internetu. Mají koncerty, divadla, filmy, dokumenty v přímém přenose. Možná je doba, kdy se už nic nevrátí k normálu a kdo bude chtít jíst, tak bude muset pořádně makat a chléb svůj z půdy dobývat jak naši předkové. Kdo ví. Tak neplačte, nestěžujte si a doufejte, že bude aspoň na ten chléb.

Pazderková Iva má veliké nutkání nám sdělit, že ji nezajímá Babišovo poškozené ego a jediné co po po vládě chci, tak je to, aby se o ni postarala. Má nutkání nám sdělit, že 97 % jejich příjmů je z živého vystupování. Také nejsme ušetřeni její charity v podobě šití roušek. Pak si začne odporovat a povídá nám něco o tom, že si na Instagramu jsem si založila televizi, Iva aneb televize, o kterou nestojíte. Vysílá tam svoje pořady dokonce i pro seniory a sděluje nám, že je to cesta k výdělku. Vláda podle ní jedná v chaosu a bez plánu.

Já sice nevím jak přišla na to, že by měl premiér poškozené ego, ale jedno vím určitě. Těžká doba si žádá velmi těžká rozhodnutí. Rozhodnutí o karanténě bylo asi to nejtěžší, co ho mohlo potkat. Ovšem pokud budeme věřit tomu, že se to prostě stalo a že to nebylo naplánované. Tohle já nevím a nebudu zde rozvádět nějaké konspirační teorie. Na této planetě je všechno možné a třeba existuje někdo dokument, kde je i tohle popsáno. Všechno o tom, jak nás pozavírají do našich domovů, zničí naši ekonomiku a pošlou všechno do háje. Ano, i tohle je možné, ale bez důkazů je to i ode mne jen plácání do stojaté, zelené, páchnoucí vody.

Mne totiž dojímá na některých hercích nechuť živit je jednou něčím jiným než komediantstvím. Nebudu psát, že je mi to líto, že jejich práci momentálně nekvete pšenka, protože je mi to naprosto jedno. Jestli někoho lituji tak jsou to malí podnikatelé. Pracují sami na sebe a ještě živí svoje zaměstnance. Ti jsou teď bez výplaty, podnikatelům krachují jejich malé podniky. Možná se už nepostaví na nohy a to je tragédie pro ně i pro ty, které práce u nich živila. Tam je třeba pomoct a ní nějaké herečce, co pláče, že nemůže hrát divadlo. Pro ni mám jen jednu radu, běžte tam,, kde je práce a kde pracují obyčejní lidí.

Už teď je divadlo pro mnohé z nás luxus. To že prosperovali v Praze, v Brně a dalších leklých městech je jen proto, že tamní lidé na to ještě měli peníze. Většina z nás za vstupenky nehodlá platit majlant jednoduše proto, že na to nemá a možná i kdyby měl, tak stejně nepůjde. To je zrovna můj případ. Nehodlám nikdy v životě navštívit instituce kde vystupují lidé podobní Hrušínskému či Pazderkové a dalším skvostům.

Navíc lidé objevují, že to co chtějí vidět si najdou na internetu. Mají koncerty, divadla, filmy, dokumenty v přímém přenose. Možná se blíží doba, kdy se už nic nevrátí k normálu a kdo bude chtít jíst, tak bude muset pořádně makat a chléb svůj z půdy dobývat jak naši předkové. Kdo ví. Tak neplačte, nestěžujte si a doufejte, že bude aspoň na ten chléb.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Naši ostří hoši překonali strach a nasedli na toho správného tygra. Už nesměj slízt, jinak je ten tygr sežere. I tak byli ze všech nejrychlejší. Ušetřili nám kopce mrtvých. Za svoji statečnost by zasloužili pomník. Citáty předsedy Maa : Kdo jednou vezme do ruky pušku, už ji nesmí odložit.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Možná se sežereme navzájem.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.