Kolaborace je prima šolich po celé věky a- a a+

Kolaborace byla, je a bude. Že se bude týkat našich zákonodárců? Co na tohle říct. Nic, zklamání, překvapení, zhnusení? Všechno dohromady. Žádný normální tvor si nedělá do vlastního hnízda, jen český politik je výjimka z pravidla.

Jinak si neumím vysvětlit postup pánů senátorů Fischera, Wagenknechta a poslance Lipavského. Tihle čeští zákonodárci napsali zákonodárcům americkým, aby prověřili přichystaný obchod televize Nova. Dva z nich jsou Piráti a myslím, že znalého českého člověka to vůbec nepřekvapuje. Vůbec nechápu, jak si tohle mohou dovolit. Jsme suverénní země a ne kolonie USA, ale podle pochodových myšlenek těchto tří pánů jsme nesvéprávná banda pitomců která nemyslí a potřebujeme aby se o nás starali kolaboranti přes zákony USA.

Senátor Lukáš Wagenknecht – Pirát

Zajímavý to člověk. V roce 2019 vede trestní oznámení za Piráty proti společnosti ČEZ. V tomtéž roce podává žalobu u Evropského soudu na Premiéra Babiše a Agrofert. Jako důvod udal, že je možné podezření o porušení správy cizího majetku, zneužití pravomoci a spáchání dotačního podvodu a následuje vyšetřování Národní centrály proti organizovanému zločinu. V roce 2020 podal správní žalobu na Mafru.

Poslanec Jan Lipavský

Jako nestraník kopal za ANO, nyní Pirát. K němu jen odkaz, protože zatím se toho o něm moc neví, ale to se ví úplně stačí.

Senátor Pavel Fischer

Nestraník. Neúspěšný kandidát na prezidenta se spokojil s postem senátora, když obešel skoro všechny politické strany aby je požádal o podporu při kandidatuře a té se mu dostalo. KDU-ČSL, STAN, ODS, TOP 09, Konzervativní strana, Koruna česká, KAN. Náš zákoník ještě pořád pamatuje na vlastizradu. Definici tohoto zákona je:

Občan ČR spáchá vlastizradu tehdy, když se spojí s cizím státním činitelem za účelem rozvracení republiky. Trest je 15 až 20 let. Možný je i výjimečný trest a propadnutí majetku.

Nechme tyhle „občany“ dál pracovat a za chvíli zmizíme z mapy a staneme se přívěskem někoho jiného. Bravo, další kolonizace a o střed Evropy se mohou pobít všechny západní mocnosti.

Zájem amerického senátora Marca Rubia je velmi nepatřičný a vlastně divný. Co je mu do toho, že česká televize Nova bude prodána firmě PPF. Rubio to zdůvodnil tím, že Kellnerovi firmy mají vazby na Čínu a mně jeho péče opravdu dojímá. Co je do toho, kde má pan Kellner svoje obchody? Nebo snad Američané neobchodují s Čínou. Rubio dokonce upozorňuje na spolupráci PPF a Huawei na rozvoji 5G. Vadí mu i to, že jsou i v Bulharsku, Slovensku, Slovinsku a Rumunsku a to je 97 miliónů lidí. To je to co mu vadí? Jak na to přišel?

Informace o PPF mu poskytl český senátor Pavel Fischer, navíc informace jsou nepravdivé. Neoperuje na trhu o skoro 100 miliónech lidí, ale na polovičním trhu. Pravda není ani to, že PPF prosazuje technologii Huawei, získala je totiž od norské společnosti Telenor. Další údaje nejsou podstatné, všichn i si je můžete dohledat. Podstatné je to, že si senátor Fischer dovolil sám o sobě psát Rubiovi udavačský, nepravdivý dopis a tím poškodil zájmy Česka a jeho lidu.

Obchod jede dál a jsem zvědavá, co se stane zrádcům Česka.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.