a- a a+

„Rusové páchají válečné zločiny,“ komentuje dění další neziskovkář Rozumek a dodává, že jen tento týden je dalších 140.000 nových uprchlíků před ruskými a syrskými bombami v syrské provincie Idlíb.

Žádná přesná statistika neexistuje. Zejména pro období 1948 – 1968 se jedná spíš o odhady. S jistou dávkou tolerance můžeme říct, že během čtyřicetiletého komunistického režimu opustilo republiku na 220 000 lidí.

Rozumek je jedním z těch, co by rád přijal dětské uprchlíky a snaží se nám vtlouct do hlavy, že jsou tisíce uprchlíků, kteří potřebují zrovna naši pomoc a vydírá nás tím, že Čechoslováci také migrovali a odcházeli z totality do svobodných zemí. Tak nějak pozapomněl, že to nebyla migrace. Pro něj je tu studie historika pana Pernese.

To je opravdu velmi velký rozdíl. Nyní migruje asi čtvrt miliardy a to už je velmi velký problém. To je opravdu velmi velký rozdíl. Nyní migruje asi čtvrt miliardy muslimů a všichni směřují do Evropy a to už je velmi velký problém. Problém, který nám způsobila německá kancléřka Merkelová. Já ji nepovažuji za pitomou krávu, jak o ní často čtu. Rozhodně by se nedostala tak daleko, kdyby to tak bylo. Z toho mi vychází, že má prsty v této cílené migraci a ví dobře, proč to tak je.

Co jim na tom všem vadí? Hlavně to, že Rusko je v Sýrii na pozvání prezidenta Asad který poděkoval za ruskou pomoc při obnově míru v Sýrii. Rusko pomohlo k míru a to se nějak nehodí USA do jejich plánů. Islámští radikálové jsou jejich Trojským koněm a Rusko jim strká prsty do jejich záležitostí a to se jim hrubě nelíbí.

Proč to vadí Rozumkovi a ještě více Pánkovi? Problém je asi v tom, že Putin se zdravě naštval a Člověka v tísni s dalšími neziskovkami zařadil na seznam nežádoucích organizací v Rusku. No to muselo všem těmto pijavicím pořádně hnout žlučí. Nezikovky jsou srdeční záležitostí Sóroše a všichni, co mají rádi svoji zem, by tyhle organizace měli vypráskat ze svých domovů.

Zdroj: krajane.radio.cz, parlamentnilisty.cz

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. K-NOBL-AUCH

    Po 21 Auguste 1968 az do doby ked hranice boli oficialne (znova) zatvorene opustilo Ceskoslovensko cca. 300 tisic ludi. Som jeden z nich. Ja som nezutekal pretoze moja zem nebola krasna a hanbil som sa za potociky, lesy strane, polia, za nase spevy a poeziu. Tie vsak boli darovane buditelmi pred par storokmi a prirodou. Ja som zutekal ci PROVIDENCE ma viedla ku skvire vhraniciach pretoze som opovrhoval, nenavidel a nemohol zniest stenice! Zakerne zrudy a zradce. Nemohol som prijat myslienku ze budem zit so zviazanymi rukami. Zasnem! Absolutne zasnem co clovek dokaze ked mu NIC a NIKTO nestoji v ceste. Naucil som sa obdivovat, priam zavidiet narodom cu su HRDI! Nie pysni, namysleni a sparvaju sa ako burani. Je obrovsky rozdiel medzi pokorou, hrdostou a odhodlanim branita vystatovanik ako som prepadol a rozkradol! Ja som nemal co branit a ani tich 300 tisicdalsich nemalo. Dokonca osobne poznam ludi co slapali cez hory a lesy z Juhoslavie do Rakuska s kuframi v 88! To je ironia co? Zavidim hrdu historiu, napriklad, Mexicanom. Napriek zakernej a planovanej dlhodobej akcii natlaku a znemoznovania amikmi sa narodna hrodost nedala vygumovat. https://www.youtube.com/watch?v=J5ZCd1SbsTw Spievam o mojej zemi planej radosti. A keby som zomrel daleko od moje JASNEJ zeme, hovorte ze len spim. Dovezte ma do mojej milovanej zeme. To zial nemozem dnes povedat ja. Bol som prinuteny prijat nazor ze som obcanom tejto planety. Preco? Pre hrst JUDASOV co mi chceli diktovat co budem citat co budem jest a ako budem spat. Nie je mojou zasluhou ze zijem v zemi medu a mlieka. Za to dakujem PROVIDENCE! Dakujem vyssej moci ktoru dnes uslapal kazdy kto opovrhuje suverenitou vacsou ako je jeho či jej zadnica. Ak narod nema pocit sudrznosti, spolupatricnosti, hrdosti, historie, ak nieto HLBSIEHO CIELA A VYZNAMU, co je predmetom dnesneho dna? Prezit? To robili aj neandertalci. Dnesne maniere "potupit" zosmiesnit, uzemnit a zosmiesnit su na prvom mieste a zavinili smutny ba az katastrofalny stav Ceska, Slovenska ba celej planety. Co tak stipku decentnosti a RESPEKT? By ste boli prekvapeni ako to nadherne fachci.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Franku, respekt se nenosí. Spíše to, jak někoho zesměšnit a urazit či ponížit.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.